YOGAFERIE i Island og Portugal

Fordybelse - ro - velvære - mindfulness i bevægelse og stilhed

"Yoga er at bringe sindet til stilhedens rum"

YOGAFERIE i Portugal, Algarve

9.-16. september 2017

 

Prisen pr person for en uges yogaferie i skønne QUINTA DA FONTE på den solrige Algarvekyst er delt op på følgende måde, og er ikke omfattet af rejsegarantifonden.

 

Kursus og undervisnsing 2900 kr.

Ophold på Quinta da Fonte 260 €

Brunch og velkomstmiddag 85 €

Fly 1800-2800 kr. retur

Se også under TILMELDING

 

Den smukke ejendom har plads til mange deltagere, men vi har valgt at der kun skal være 8 , hvoraf de 6 har eneværelse og 2 bor i eget hus i dobbeltværelse.

Der er 3 huse på ejendommen, smagfuldt indrettet i landlig portugisisk stil med moderne bekvemmeligheder.

 

Der bor således 3 deltagere i et hus med egne badeværelser, stuer og køkken.

Der er også overdækket spiseplads og udekøkken i forbindelse med svømmebassin med udsigt til havet!

 

Har du spørgsmål vedr denne yogaferie, er du velkommen til at skrive til Pia yogaferie@gmail.com. hvor du også tilmelder dig.

.

 

 

 

 

 

Yogaundervisningen foregår så vidt muligt udendørs og når solen bliver for kraftig, er vi under træernes skygge eller parasollen. At gøre yoga udendørs i sydens varme giver en fornemmelse af frihed og nærvær.

 

Undervisningen kan følges af alle, da der tages individuelle hensyn udfra deltagernes behov og formåen for mindre skavanker.Hvis du har et større fysisk/psykisk problem vil vi dog anbefale, at du har en person med, der kan støtte dig undervejs.

Du kan også deltage uden forudgående kendskab til yoga og gå på opdagelse i yogaens mangfoldighed!

 

 

 

Med blot 8 deltagere på holdet kan vi holde yogasessionerne på den øverste tagveranda på Quinta da Fonte - og have en 360 graders udsigt....højt til vejrs!

 

En bonus på de seneste 2 års Yogaferie i Portugal har været klangmeditationer. En af deltagerne er uddannet klangmassør og har givet koncert på sine fantastiske tibetanske klangskåle i ugens løb.

 

Copyright © All Rights Reserved