YOGAFERIE

Fordybelse - ro - velvære - mindfulness i bevægelse og stilhed

"Yoga er glæden ved stilheden"

YOGAFERIE i Portugal,Algarve

9.-16. september 2017

 

Yogaferien i Portugal holdes i 2017 i en fantastisk smuk ejendom QUINTA DA FONTE, ved Moncarapacho, Algarve. Den ejes af danskere og er restaureret med stor veneration for det oprindelige portugiske.

 

Stedet er en fredelig oase kun få km væk fra det pulserende ferieområde med fantastiske sandstande, som Algarve også er. Der er en fin balance mellem det rustikke landlige og god komfort, og det er et sted, hvor du straks vil føle dig velkommen!

.

Vi har valgt at holde deltagerantallet på 8 i ejendommens 3 huse, så det bliver ren luksus for gruppen i den smukke ejendom. Vi har også har et svømmebassin og overdækket område til yoga med en betagende udsigt ud mod havet, samt en have med gode siddekroge under træernes skygge.

Der er 6 eneværelser og i det mindste hus er der et dobbeltværelse med 2 senge.

 

Prisen er den samme for alle værelser og er efter først til mølle.... Se priser her.

 

Nærmeste lufthavn er Faro, der er direkte fly både fra Billund og København. Fra Faro til Quinta da Fonte er der ca 25 km og man kan bestille en fælles taxa-shuttle, se links.

 

 

Yogaferie er energi til krop og sjæl!

 

Et yogaferie-kursus giver dig plads til at vende tilbage til dig selv - finde ny energi og styrke - den rene livseleksir!

 

Det enkelte undervisningsforløb er bygget op af rolige øvelser med tæt sammenhæng mellem åndedræt og bevægelse. Under udførelsen af yogastillingerne gives klare og præcise instruktioner, som vejleder dig i og under øvelsen.

 

Yogaen, som vi praktiserer den, er således en vej til at lade kroppens og sindets uro og overaktivitet

integreres, at forvandles til stilhed og give os kontakt med de dybeste resurcer.

Udover de fysiske yogastillinger (asanas) og dybdeafspænding træner vi sindet gennem åndedræt og meditation - MINDFULNESS - at være til stede i nuet - det levende liv.

 

 

 

Oversigt yogaferier

 

Yogaferie på Azorerne er 28. maj - 4. juni 2018, der er 12 pladser, arrangeres i samarbejde med Bravo Tours, som modtager tilmelding, tlf 96273777 og www.bravotours.dk

 

 

 

Yogaferie i Portugal, Algarve er 9.-16. september 2017 , der er 8 pladser, arrangeres af Pia Due og er ikke omfattet af rejsegarantifonden. Tilmelding til Pia, yogaferie@gmail.com

Alle spørgsmål vedr yoga på kurserne sendes til Pia.

Copyright © All Rights Reserved