AZORERNE

Copyright © All Rights Reserved

 

YOGAFERIE   

Fordybelse - ro - velvære - mindfulness i bevægelse og stilhed

"YOGA er at være helt tilstede i livet"

 

  YOGAFERIE på AZORERNE

28. maj -4. juni 2019

Denne yogaferie er udsolgt

 

 YOGAFERIE PÅ AZORERNE holdes på São Miguel, der er den største ø i øgruppen. Azorerne ligger ude i Atlanten ca 1200 km stik vest fra Lissabon på fastlandet og har en fantastisk natur og energi til fordybelse.

Hver af øerne har deres specielle særpræg, og på São Miguel finder man varme kilder, hvor man kan bade og de to tvillinge-søer i de vulkanske kratere, den ene grøn den anden blå!

 

Pia Due har i 2½ år opholdt sig på AZORERNE, så udvover at være en højt kvalificeret yogalærer med 45 års undervisning i baggagen, får du en god "ydre" guide også!

 

Der er 14 pladser på denne yogaferie i det, der er nærmest paradis, hvad angår naturen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meditativ vandring

Naturen på hovedøen São Miguel på AZORERNE er intet mindre end til at tage pusten fra dig....fantastiske landskaber med det store Atlanterhav altid inden for rækkevidde, afløst af vulkanske kratere og områder med urskovsagtig vegetation. Man får lyst til at vandre i området, og der vil være en guided meditativ vandring. 

YOGA PÅ VULKANER

og varme kilder

 

 Yogaferie på Azorerne i 2018 var en fantastisk oplevelse for alle, som deltog - inkl læreren! Derfor arrangerer  vi med Bravo Tours som samarbejdspartner endnu en gang denne unikke yogaferie.

Vi disponerer over smukke, store  værelser på et hotel med fantastisk beliggenhed lige ud til Atlanterhavet med stand og desuden stor svømmepool.

Det er et fredeligt område med den frodige og smukke natur  lige bagved. Til hovedbyen Ponta Delgada går der bus lige udenfor hotellet og også til den hyggelige lille by Vila Franca do Campo, blot 2 km derfra, som er udgangspunkt for delfin og hvalture !

 

Rejsen kan  reserveres ved at kontakte Bravo Tours på tlf 96 27 37 77 og

 

https://www.bravotours.dk/aktiv/yoga/yogaferie-pa-azorerne-28-maj-4-juni-2019-med-pia-due/

 

Pladserne er tidligere år udsolgt på blot 2 måneder, så der tilrådes hurtig tilmelding.