AZORERNE

Copyright © All Rights Reserved

 

YOGAFERIE

Fordybelse - ro - velvære - mindfulness i bevægelse og stilhed

"YOGA er at være helt tilstede i livet"

 

YOGAFERIE på AZORERNE

29. maj -5. juni 2018

ALT ER UDSOLGT!

 

YOGAFERIE PÅ AZORERNE holdes på São Miguel, der er den største ø i øgruppen. Azorerne ligger ude i Atlanten ca 1200 km stik vest fra Lissabon på fastlandet og har en fantastisk natur og energi til fordybelse.

Hver af øerne har deres specielle særpræg, og på São Miguel finder man varme kilder, hvor man kan bade og de to tvillinge-søer i de vulkanske kratere, den ene grøn den anden blå!

 

Pia Due har i 2½ år opholdt sig på AZORERNE, så udvover at være en højt kvalificeret yogalærer med 45 års undervisning i baggagen, får du en god "ydre" guide også!

 

Det enkelte undervisningsforløb er bygget op af rolige øvelser med tæt sammenhæng mellem åndedræt og bevægelse. Under udførelsen af yogastillingerne gives klare og præcise instruktioner, som vejleder dig i og under øvelsen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meditativ vandring

Naturen på hovedøen São Miguel på AZORERNE er intet mindre end til at tage pusten fra dig....fantastiske landskaber med det store Atlanterhav altid inden for rækkevidde, afløst af vulkanske kratere og områder med urskovsagtig vegetation. Man får lyst til at vandre i området, og der vil være en guided meditativ vandring.

YOGA PÅ VULKANER!

 

Med Bravo Tours som samarbejdspartner kan vi nu disponere over et hotel med fantastisk beliggenhed lige ud til Atlanterhavet med stand og desuden stor svømmepool på det nyrenoverede hotel.

Det er et fredeligt område med den frodige og smukke natur lige bagved. Til hovedbyen Ponta Delgada går der bus lige udenfor hotellet og også til den hyggelige lille by Vila Franca do Campo, blot 2 km derfra, som er udgangspunkt for delfin og hvalture !

 

Der er 14 pladser på denne yogaferie i det der er nærmest paradis hvad angår naturen.

 

Rejsen kan reserveres ved at kontakte Bravo Tours på tlf 96 27 37 77 og

 

https://www.bravotours.dk/aktiv/yoga/yogaferie-pa-azorerne-29-maj---5-juni-2018/?id=112444

 

Pladserne er tidligere år udsolgt på blot 2 måneder, så der tilrådes hurtig tilmelding.